Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάρτιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Ευχαριστούμε όλους όσοι καθημερινά συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας ότι εισφορές μπορούν να γίνονταικαι στον πιο κάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Θεμέλιος λίθος στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας
Όσοι επιθυμούν να γίνουν κτήτορες της εκκλησίας και να γραφτούν τα ονόματα τους και των δικών τους για την ακολουθία της κτητορικής πράξης μπορούν να αποταθούν στον κ.Μάριο Πέροικο (τηλ. 23721465, 99637877).

3. Κατά το μήνα Μάρτιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 5:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

1) Μάρτυρες του Ιεχωβά

Πως τολμάτε να εντάγεστε στο στρατό; Δεν λέει η Bίβλος αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου; Πώς εiστε εσείς χριστιανοί αφού πηγαίνετε στον στρατό με σκοπό να εκπαιδεύεστε να σκοτώνετε; Δεν λέει η βίβλος «ού φονεύσεις»;

Σωστή απάντηση Ορθοδόξου Εκκλησίας

α. Δεν είμαστε αυτοί που προκαλούμε τον πόλεμο. Οι πολέμοι για εμάς τουλάχιστον τους Ορθόδοξους Έλληνες, υπήρξαν πάντα αμυντικοί, για να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια μας, τις οικογένειες μας και τα υπάρχοντα μας.
β. Ενώ ο Θεός δίνει την εντολή «ού φονεύσεις», ταυτόχρονα ο ίδιος ο Θεός ευλόγησε τους πολέμους του λαού του και τους ενθάρρυνε. «Και θέλετε διώξει τους εχθρούς σας, και θέλουσι πέσει εμπροσθέν σας εν μαχαίρα...», είπε ο Θεός στους Ισραηλίτες (Λευιτ. κστ’ 7). Ο Θεός διατάσσει τον Μωυσή να απαριθμήσει όλους τους άνδρες «τους δυναμένους να εξέλθωσιν εις πόλεμον» (Αριθμ. α’ 1-46)

2) Μάρτυρες του Ιεχωβά

Το σχήμα του Σταυρού είναι ειδωλολατρικό σύμβολο! Ο Χριστός δεν σταυρώθηκε πάνω σε τετράπλευρο Σταυρό αλλα πάνω σε ενα πάσσαλο (Βλέπε. πχ. ‘Ακούοντας τον Μεγάλο Διδάσκαλο, σς.166,171 κ.α., Σκοπιά 15/03/1983, σ.30.κ.α.).

Σωστή απάντηση Ορθοδόξου Εκκλησίας

Περιττόν να πούμε οτι μέχρι το 1931 ο Σταυρός ηταν σύμβολο της Οργάνωσης τους! Απο τοτε αποκύρηξαν τον Σταυρό και τον πολεμούν με μανία. Η Βίβλος ομως αποδεικνύει ουκ ολίγες φορές οτι ο Κύριος μας σταυρώθηκε πάνω στον σταυρό: «Και εξάγουσιν αυτόν ινα σταυρώσωσιν αυτόν. Και αγγαρεύουσι ... Σίμωνα Κυρηνάιον.., ινα άρη τον σταυρόν αυτού... Και σταυρώσαντες αυτόν .. Και συν αυτώ σταυρούσι δύο ληστάς...» (Μαρκ. ιε’ 20-32). «Και ος ου λαμβάνει τον σταυρόν αυτού και ακολουθεί οπίσω μου, ουκ έστι μου άξιος» (Ματθ. ι’ 38)
Οσον αφορά το σχήμα του Σταυρού, όλα τα λεξικά επιβεβαιώνουν οτι το σχήμα του Σταυρού είναι αυτό που εμείς οι Χριστιανοί χρησιμοποιούμεν: «Σχήμα εκ δύο διασταυρουμένουν καθέτων προς αλλήλας ευθειών, όργανον θανατικής εκτελέσεως, εκ δύο δοκών, συνδεδεμένων κατ’ορθήν γωνίαν, επι του οποίου προσεπασσαλούτο ο κατάδικος, με τεταμένας τα χείρας».

Ακόμα για τους πιο δύσπιστους Μάρτυρες του Ιεχωβά: Εάν ο Χριστός καρφώνοταν πάνω σε πάσσαλο τότε τα δύο του χέρια θα καρφώνονταν μαζί με ένα μόνο καρφί (ήλον), με τη μία παλάμη πάνω στην άλλην. Ερώτηση: Γιατί τότε ο Απόστολος Θωμάς, μετά την Ανάσταση του Χριστού, ζητά να δει στα χέρια του Χριστού «τον τύπων των ήλων» ,δηλαδή το σημάδι απο τα καρφιά, και οχι τον τύπον του ήλου, δηλαδή ενός καρφιου;;!
Τα λόγια περιττεύουν.

3) Μάρτυρες του Ιεχωβά

Εξέδωσαν δική τους Αγία Γραφή, τη λεγόμενη Μετάφραση Νέου Κόσμου (ΜΝΚ). Εδώ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Με ανήθικο θράσος τόλμησαν κάτι που ισοδυναμεί με ιεροσυλία (που ούτε όλοι οι άλλοι αιρετικοί στους προηγούμενους αιώνες δεν τόλμησαν) να αλλάξουν την Καινή Διαθήκη! Τη λέξη «Κύριος» την αντικατέστησαν αυθέρετα με τη λέξη «Ιεχωβά» (εξού και η ονομασία τους). Την λέξη «Σταυρός» την αντικατέστησαν με «ξύλο βασανισμού» ή «πάσσαλος βασανισμού» ενώ το ρήμα «σταυρώνω» με το «κρεμάζω»! Για όνομα του Θεού! Με ποιού το δικαίωμα να κάνουν αλλαγές αυθέρετα στην Αγία Γραφή; Μόνο ένας ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ θα προέβαινε σε μια τέτοια πράξη.

Οι βλασφημίες τους συνεχίζουν: τη φράση «κόλασιν αιώνιον» την αντικατέστησαν με το «αιώνια αποκοπή» για να συμφωνά με τις πεποιθήσεις τους οτι δεν υπάρχει αιώνια κόλαση! Όπου ο Χριστός ονομάζεται ο «αρχηγός της ζωής» (Πραξ. γ’ 15) με «αρχηγός της σωτηρίας». ‘Οπου αναφέρεται το Άγιον Πνεύμα’ το γράφουν με μικρό α και μικρό π: ‘άγιο πνεύμα’, και αλλα τοσα πολλά που είναι αδύνατον να χωρέσουν μέσα σε λίγες σελίδες. Στην ουσία οι αιρετικοί Μάρτυρες του Ιεχωβά κηρύττουν αλλο ευαγγέλιο, απο εκείνο που παρελάβαμε και απο εκείνο που η Εκκλησία κηρύττει επι είκοσι τώρα αιώνες.

Αυτοι οι Σατανιστές προχωρούν σε ακόμα πιο αισχρές και ανήθικες βλασφημίες οι οποίες είναι τόσες πολλές που απλά θα αναφερθούν λίγες περιλιπτικά: Διδάσκουν ότι η Παναγία ήταν μια κοινή γυνάικα όπως όλες οι αλλές! Απορρίπτουν ακόμα το αειπάρθενον αυτής! Απορρίπτουν επίσης όλους τους Άγιους της Εκκλησίας, τα θαύματα, τις Άγιες Εικόνες και την προσκήνηση τους, τα Αγία Λείψανα, τα Μνημόσυνα, δηλαδή σχεδόν όλα που απαρτίζουν ενα Χριστιανό!


Αδελφοί Χριστιανοί ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ μήν ξεγελιέστε απο τα χαμόγελα τους (που φτάνουν μέχρι τα αυτιά τους) γιατί απο μέσα είναι δηλητηριασμένα σκεύη με πλύση εγκεφάλου απο τον Σατανά.

Ονομάζονται Χριστιανοί!

Ποιός χριστιανός απεχθάνεται τον Τίμιο Σταυρό;
Ποιός χριστιανός βλέπει της Άγιες Εικόνες και τις μισεί;
Ποιός χριστιανός κατατάσσει την Παναγιά μας ίση με όλες τις άλλες γυναίκες;

Αν η απάντηση είναι ΚΑΝΕΝΑΣ τοτε την επόμενη φορά που θα σας επισκεφθούν αυτοι οι Σατανιστές γνωρίζεται πολύ καλά τι να κάνετε. (η πιο καλά, πριν τους διώξετε εμφανείστε εναν Σταυρό κοντά τους και πέστε τους να προσκηνύσουν. Θα φύγουν οπως τον Διάβολο που μυρίζετε το λιβάνι!)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Α.Ο.ΚΑ.Χ (Ανεξάρτητη Ομάδα Καταπολέμησης Χιλιαστών) Λένος Τσούκκας 99404954 - 99894540

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάρτυρες του Ιεχωβά (Jehovah's Witnesses) -1986
Ti kριμα να εισαι Ελληνας,να εχεις διπλα σου τις Γραφες,και να εμπιστευεσαι αιρεσεις και σχισματα απο τη δυση... Ο ορος ''καθολικη'' ειναι παραπλανητικος, αφου η ''Μια,Αγια,ΚΑΘΟΛΙΚΗ και Αποστολικη Εκκλησια'' ειναι η αρχαια Εκκλησια του Χριστου,η Ορθοδοξη,χωρις νεωτερισμους και εκκοσμικευσεις.Απο τον παπισμο ξεπηδησαν πολλες αιρεσεις,προτεσταντες-μ.τ.Ιεχωβα κτλ
youtube.com/watch?v=MFdFF1gYVP0
youtube.com/watch?v=XQa8DfJXrDA
youtube.com/watch?v=RVCRXruwlgw
youtube.com/watch?v=LZrFKbmlEz8

Ανώνυμος είπε...

Αμην