Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάρτιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Ευχαριστούμε όλους όσοι καθημερινά συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας ότι εισφορές μπορούν να γίνονταικαι στον πιο κάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Θεμέλιος λίθος στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας
Όσοι επιθυμούν να γίνουν κτήτορες της εκκλησίας και να γραφτούν τα ονόματα τους και των δικών τους για την ακολουθία της κτητορικής πράξης μπορούν να αποταθούν στον κ.Μάριο Πέροικο (τηλ. 23721465, 99637877).

3. Κατά το μήνα Μάρτιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 5:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση Εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας (16/01/2021)


 🔔  Η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας αυτή τη γεμάτη δοκιμασίες αλλά και ευλογίες περίοδο βρίσκεται δίπλα σας.
                                
🔔  Η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας τηρώντας τα αυστηρά μέτρα της πολιτείας παραμένει ανοικτή για όλους τους πιστούς από τις 7:00π.μ μέχρι τις 4:30μ.μ. για την προσωπική σας Προσευχή στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 8998 αναγράφοντας τον αριθμό 7.

🔔  Μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων, οι πιστοί ΔΕΝ μπορούν να προσέρχονται στις Ακολουθίες ούτε να παρευρίσκονται εκτός του Ναού κατά τη τέλεση των Ακολουθιών.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ισχύει για τις επόμενες μέρες και για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα:
                    
🔔 Η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία θα τελείται σε τρεις Εκκλησίες της ενορίας μας και θα τελειώνει στις ώρες οπως αναγράφεται πιο κάτω μετά απο τις οποίες θα ανοίγουν οι Εκκλησίες για τη προσωπική σας Προσευχή:

-Εξωκλήσι Αγίας Αννας: 8:45 π.μ
Εξωκλήσι Αγ. Επιφάνιου 9:00π.μ.
-Ιερός Ναός Παναγίας: 9:45 π.μ.    
-Εξωκλήσι Αγίου Παϊσίου: 10:10 π.μ.            

🔔  Οι σοβαρά άρρωστοι για οτιδήποτε χρειάζονται να επικοινωνούν οι ίδιοι ή οι δικοί τους με τους ιερείς.

🔔  Η EKKΛHΣIA ΘΑ METAΔIΔEI ZΩNTANA ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ιστοσελίδα: http://www.youtube.com/user/ierosnaosayiasnapas (για δική σας διευκόλυνση προκειμένου να ενημερώνεστε απευθείας για τη έναρξη της ζωντανής μετάδοσης και κατόπιν για την ανάρτηση των βίντεο μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή SUBSCRIBE (ΕΓΓΡΑΦΗ) στην ιστοσελίδα αυτή).    
                    
🔔 ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΙΩΝ                                
Οι γιορτές θα τελούνται καθημερνά σύμφωνα με το πρόγραμμα του μηνός Ιανουαρίου. Οι πιστοί θα μπορούν να δίδουν τα ονόματά για τις γιορτές είτε με τη φυσική παρουσία τους στο Ναό της Παναγίας κατά τις ώρες που θα είναι ανοικτός (7:00-16:30) είτε δια τηλεφώνου (23721795) είτε αποστέλλοντας μήνυμα στο τηλέφωνο του π. Λάμπρου (99744925). Μπορούν επίσης να φέρνουν τις ώρες που θα είναι ανοικτός ο Ναός της Παναγίας τα πρόσφορα, την αρτοκλασία και τα κόλλυβά τους.                      

🔔🔔ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ                                
Τα μνημόσυνα θα τελούνται καθημερινά. Οι πιστοί θα μπορούν να δίδουν τα ονόματα των κεκοιμημένων τους είτε με τη φυσική παρουσία τους στο Ναό της Παναγίας κατά τις ώρες που θα είναι ανοικτός (7:00-16:00) είτε δια τηλεφώνου (23721795) είτε αποστέλλοντας μήνυμα στο τηλέφωνο του π. Λάμπρου (99744925). Μπορούν επίσης να φέρνουν τις ώρες αυτές που θα είναι ανοικτός ο Ναός τα πρόσφορα και τα κόλλυβά τους.
                            
🔔🔔🔔ΤΡΙΣΑΓΙΑ
Τα τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων θα τελούνται κανονικά κατόπιν συνεννόησης με τους ιερείς και αποστέλλοντας μήνυμα στο 8998 αναγράφοντας τον αριθμό 7.
                                
🔔 Ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά και ο Θεός να μας ενδυναμώνει να αγωνιζόμαστε φιλότιμα, υπομονετικά, με αγάπη, καλό λογισμό, χαρά και Προσευχή εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες της ευλογημένης αυτής περιόδου για να να απαλλαγούμε από τα πάθη και τις αδυναμίες μας πλησιάζοντας και βάζοντας στη ζωή μας περισσότερο τον Θεο.
                                
🔔 Ευχή και προσευχή μας είναι να ευλογήσει ο Πανάγαθος Θεός δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου να περάσουμε αυτές τις μέρες με πνευματική και σωματική υγεία και πρόοδο.

🔔Η Παναγία μαζί σας.🔔

Δεν υπάρχουν σχόλια: