Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάιο

1. Πασχαλινό Σαρανταλείτουργο 6 Μαϊου –12 Ιουνίου στην Εκκλησία της Παναγίας
Καθημερινά Εσπερινός 6:30μ.μ.- Θ. Λειτουργία 6:30π.μ.- 8:30π.μ., όταν δεν υπάρχουν εορτάζοντες η Θ. Λειτουργία θα τελείται 5:45π.μ.- 7:15π.μ. – Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο παγκάρι για να σημειώσουν τα ονόματα των δικών τους υπερ υγείας και υπέρ αναπαύσεως τα οποία θα μνημονεύουντε καθημερινά.

2. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:30μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:30π.μ.και τις καθημερινές 6:30-8:30π.μ.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ενημέρωση Εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας, Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021


-Ιερός Ναός Παναγίας Αγίας ΝΑΠΑΣ:
 4 :00 - 5:0μ.μ.    
    Βραδινή προηγιασμενη Θεία λειτουργία.
5.00μ.μ. - 6μ.μ. Μέγα Αποδειπνο
6.00μ.μ. Παρακληση στην Παναγία μας.

🔔  Η EKKΛHΣIA ΘΑ METAΔIΔEI ZΩNTANA ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ιστοσελίδα: http://www.youtube.com/user/ierosnaosayiasnapas (για δική σας διευκόλυνση προκειμένου να ενημερώνεστε απευθείας για τη έναρξη της ζωντανής μετάδοσης και κατόπιν για την ανάρτηση των βίντεο μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή SUBSCRIBE (ΕΓΓΡΑΦΗ) 


🔔Η Παναγία μαζί σας.🔔

 

 

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελείται, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στους περισσότερους ναούς της Ορθοδόξου εκκλησίας, κατά την διάρκεια του σαρανταήμερου.

Η συνεχής παρουσία της Θείας Κοινωνίας προσδίδει μυστικά δύο ευλογίες για την αντιμετώπιση των λογισμών, το ένα είναι η δύναμη της αντίστασης, και το άλλο είναι ο θείος έρωτας.

Η παρουσία του Χριστού μέσα μας με την συχνή Θεία Κοινωνία ντύνει τον πιστό με μια αγγελική πανοπλία, για να μπορεί να αντέχει στα δόλια βέλη του πονηρού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: