Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας, 12-24 Απριλίου 2011


Ο 1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Ιστολογίου Παναγίας Αγίας Νάπας είναι γεγονός! Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2011. 

Το θέμα του διαγωνισμού είναι το Πάσχα. Πρέπει η φωτογραφία να είναι πρωτότυπη και να αντικατοπτρίζει το κλίμα των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, ή τα Άγια Πάθη ή ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, ή την Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ή κάτι άλλο σχετικό.

Το πρώτο βραβείο θα κερδίσει η καλύτερη και η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία. Ο νικητής θα λάβει αναμνηστικό δώρο από τον Ιερό Ναό Παναγίας Νάπας.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού, όλες οι φωτογραφίες του διαγωνισμού θα αναρτηθούν σε ηλεκτρονική έκθεση στο ιστολόγιό μας.

Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να στείλει μόνο μια φωτογραφία. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας καταθέσει πέραν της μίας φωτογραφίας, θα ληφθεί υπόψη μόνο η τελευταία. Η φωτογραφία μπορεί να είναι σε μορφή bmp, jpeg, jpg ή png. Τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δε θα δημοσιοποιηθούν! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Για να καταθέσετε την φωτογραφία και τα στοιχεία σας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: