Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η νικήτρια του 2ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας


Πρόσφατα η Χρύσω Αριστείδου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας για να γίνει η απονομή των αναμνηστικών δώρων για το 1ο βραβείο που κέρδισε στον 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Ιστολογίου μας, που διεξήχθηκε από τις 3 εώς και τις 31 Μαΐου 2011 με θέμα τα λουλούδια.

Στις φωτογραφίες που φαίνονται, η Χρύσω παραλαμβάνει τις ευλογίες-ενθύμια από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Νικολάου. Μπορείτε να πατήσετε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση.

Οι ευλογίες-ενθύμια που παρέλαβε η Χρύσω για τη νίκη της στον 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, είναι μια εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας, το βιβλίο "ο Άγιος" και το βιβλίο "Το καράβι της ελπίδας" της Μυρσίνης Βιγγοπούλου.


Η φωτογραφία με την οποία η Χρύσω κέρδισε το 1ο βραβείο στον 2ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Ιστολογίου μας, φαίνεται πιο κάτω. Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, πατώντας εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: