Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάρτιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Ευχαριστούμε όλους όσοι καθημερινά συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας ότι εισφορές μπορούν να γίνονταικαι στον πιο κάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Θεμέλιος λίθος στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας
Όσοι επιθυμούν να γίνουν κτήτορες της εκκλησίας και να γραφτούν τα ονόματα τους και των δικών τους για την ακολουθία της κτητορικής πράξης μπορούν να αποταθούν στον κ.Μάριο Πέροικο (τηλ. 23721465, 99637877).

3. Κατά το μήνα Μάρτιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 5:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

8ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας, 27 Νοεμβρίου 2012 - 9 Ιανουαρίου 2013

Ο 8ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Ιστολογίου Παναγίας Αγίας Νάπας είναι γεγονός!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:59 μ.μ.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι Η παρουσία του Χριστού στη ζωή μας.

Η φωτογραφία πρέπει να είναι πρωτότυπη. Το πρώτο βραβείο θα κερδίσει η καλύτερη φωτογραφία.  Ο νικητής θα λάβει αναμνηστικό δώρο από τον Ιερό Ναό Παναγίας Νάπας.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού, όλες οι φωτογραφίες του διαγωνισμού θα αναρτηθούν σε ηλεκτρονική έκθεση στο ιστολόγιό μας.

Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να στείλει μόνο μια φωτογραφία. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας καταθέσει πέραν της μίας φωτογραφίας, θα ληφθεί υπόψη μόνο η τελευταία. Η φωτογραφία μπορεί να είναι σε μορφή bmp, jpeg, jpg ή png. Τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δε θα δημοσιοποιηθούν!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, διεύθυνση) μαζί με τη φωτογραφία σας στο e-mail: churchofagianapa@gmail.com με την ένδειξη "Για τον 8ο διαγωνισμό φωτογραφίας".

2 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλησπέρα και καλή επιτυχία
μου αρεσει πολυ αυτή η ιδεα του διαγωνισμού και το θέμα του
αλλά παρακαλώ εξηγήστε μου γιατί δε κατάλαβα
τι φωτογραφίζουμε δηλαδή; μια εικονα από εκκλησία με θέμα το χριστό, ένα χριστουγεννιατικο στολίδι από το σπίτι μας με θέμα το χριστό;
μια ζωγραφιά μας με θέμα το χριστό;
ευχαριστώ
συγνώμη για τις ερωτησεις αλλα δε καταλαβα

Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας είπε...

Καλή σας μέρα,

Ευχαριστούμε πολύ! Το θέμα του διαγωνισμού είναι ανοικτό, μπορεί ο καθένας να στείλει ότι τον εκφράζει και να έχει σχέση με την Παρουσία του Χριστού στη ζωή μας.
Όλα αυτά που αναφέρετε, είναι πιθανές επιλογές. Το αφήνουμε στην κρίση του καθενός.

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.