Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Ιούνιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Αγιογραφίες Εξωκλησίου Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστος
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3. Κατά το μήνα Μάιο ο Εσπερινός αρχίζει στις 7:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:00-9:30π.μ. και τις καθημερινές 6:30π.μ.-8:30π.μ.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Νήσος Αγίων!!!

«χρῆσι εἶνε νὰ φουμίσωμεν τὴν ἅγια νῆσσον, καὶ ὅσον τὴν φουμίσω δὲν θέλω πεῖν ψέματα» (Λεόντιος Μαχαιράς 15ος αιώνας)

Έτσι αποκάλεσε ο Κύπριος χρονογράφος Λεόντιος Μαχαιράς την Κύπρον μας «ἁγίαν νῆσον». Νήσος αγίων για το πλήθος τών Αγίων και των Μαρτύρων της. Χαρακτηρισμός που θα μείνει στην ιστορία.
Ο ιστορικός αυτός χαρακτηρισμός, η ταυτότητα πλέον της Ορθοδόξου εκκλησίας της Κύπρου μας, αποτελεί το όνομα της ταπεινής μας προσπάθειας.
Ο ιστοχώρος Νήσος Αγίων αποτελεί μια πύλη ενημέρωσης, παρουσίασης και προβολής των ποικίλων λατρευτικών και πνευματικών ευκαιριών της ζωής της Εκκλησίας μας.
Στόχος μας, είναι ο ιστοχώρος αυτός να προσφέρει στο ευσεβές πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μέσα από τον διαρκώς αυξανόμενο και εξελισσόμενο χώρο του διαδικτύου, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό, για το ευρύ φάσμα των πνευματικών ευκαιριών της ζωής της εκκλησίας μας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού η δικής σας συνδομή είναι απαραίτητη. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@nisosagion.com ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας μας.http://www.nisosagion.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: