Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάρτιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Ευχαριστούμε όλους όσοι καθημερινά συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας ότι εισφορές μπορούν να γίνονταικαι στον πιο κάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Θεμέλιος λίθος στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας
Όσοι επιθυμούν να γίνουν κτήτορες της εκκλησίας και να γραφτούν τα ονόματα τους και των δικών τους για την ακολουθία της κτητορικής πράξης μπορούν να αποταθούν στον κ.Μάριο Πέροικο (τηλ. 23721465, 99637877).

3. Κατά το μήνα Μάρτιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 5:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στη Μαδαγασκάρη βρέθηκε αποστολή της Μητρόπολης Κωνστάντιας - Αμμοχώστου


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της Ιεραποστολής στην βορειοανατολική Μαδαγασκάρη.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της Ιεραποστολής στην βορειοανατολική Μαδαγασκάρη.
Λευκωσία: Στη Μαδαγασκάρη βρέθηκε για δέκα μέρες εννεαμελής ομάδα Λειτουργών Υγείας και Φίλων της Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνστάντιας – Αμμοχώστου, με σκοπό την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους τομείς της οδοντιατρικής, παιδιατρικής και γενικής ιατρικής . 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ιατρική ομάδα πρόσφερε υπηρεσίες στην πόλη Αμπατουτραζάκα στην βορειοανατολική Μαδαγασκάρη και σε απομακρυσμένα χωριά της περιοχής λειτουργώντας κινητή κλινική. 

Όπως αναφέρεται, η ομάδα παρείχε ιατροφαρμακευτική αγωγή σε χίλιους ασθενείς ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος ή θρησκείας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε κάποιο ιατρικό κέντρο για την κάλυψη των ζωτικών υγειονομικών αναγκών τους. 

Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ιατρική αποστολή της ομάδας των Λειτουργών Υγείας και Φίλων Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνστάντιας – Αμμοχώστου στη Μαδαγασκάρη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου 2011, προστίθεται.

Η ομάδα απαρτιζόταν από τον Αρχιμανδρίτη Αναστάσιο Πογιατζή ιερέα και Ειδικό Παθολόγο, τον Δρ Θεόδωρο Κυπριανού Πνευμονολόγο-Εντατικολόγο Διευθυντή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γ.Ν. Λευκωσίας, την Δρ Στέλλα Μισιαούλη-Δημητρίου, Παιδίατρο βουλευτή, την Δρ Όλγα Σοφοκλέους Οδοντίατρο, την Δρ Μαργαρίτα Μιχαηλίδου Παθολόγο, τους νοσηλευτές της Εντατικής Μονάδας του Γ.Ν. Λευκωσίας Κωνσταντίνα Ρουσιά και Άρη Τράπαλη, τη Δήμητρα Κυπριανού εθελόντρια και την Φωτορεπόρτερ του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων Κάτια Χριστοδούλου.

Η αποστολή ήταν υπό την επίβλεψη του Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης Ιγνάτιου, καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναδημοσίευση από: Εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: