Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Πανήγυρις εξωκλησίου Αγίου Γεωργίου στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, 22-23 Απριλίου 2018
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

2. Εξωκλήσι Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του Μνήστορος - Ανακοίνωση - Έκκληση
Θερμά ευχαριστούμε όλους, όσοι έχουν βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι σήμερα οικονομικά και με εθελοντική εργασία. Περιμένουμε και τη δική σου δωρεά… και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη.
Για τις εικόνες και τον εξοπλισμό του υπό ανέγερση νέου εξωκλησίου αγίων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστορος έχουν παραγγελθεί τα απαραίτητα εκκλησιαστικά είδη για τα οποία δεχόμαστε εισφορές. Υπάρχει ειδικό φυλλάδιο στην εκκλησία μας.
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά στην αποπεράτωση του εξωκλησιού των οσίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστορος μπορούν να αποταθούν στον κ. Μάριο Πέροικο τηλ. 23721465.

3. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός αρχίζει στις 6:00μ.μ. και ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση για μια ξεχωριστή βραδιά, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Προς γονείς, παππούδες, νέους και νέες
Α. Σας προσκαλούμε στην ομιλία που θα γίνει τη Δευτέρα 17.2.2014 , και ώρα 10π.μ. στην αίθουσα της ενορίας μας. Ομιλητής ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Σκρέττας επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Β. Ξεχωριστή βραδιά με κολοκάσι καππαμά και κόκκινο κρασί θα γίνει τη Δευτέρα 17.2.2014 , και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα της ενορίας μας. Λαχνός- είσοδος 20 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του εξωκλησιού της αγίας οικογένειας, των αγίων θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστωρος.

Για προκρατήσεις καλέστε στις :Λίτσα 99582945,Τασούλα 99684823.

Δεν υπάρχουν σχόλια: