Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Σεπτέμβριο

1. Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία
Συνεχίζεται κάθε Κυριακή να τελείται Θεία Λειτουργία 6-9:00 π.μ. στο ξωκλήσι της Αγίας Άννας.

2. Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία (Σάββατο βράδυ προς Κυριακή)
Συνεχίζεται κάθε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή να τελείται Αναστάσιμη νυχτερινή Θεία Λειτουργία 9:00μ.μ - 00:30π.μ. στο ξωκλήσι της Αγίας Αννας. Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται αφενός σε όλους τους ευλαβείς πιστούς που λόγω της εργασίας τους (π.χ. αστυνομικούς, ιατρούς, νοσηλευτές, πυροσβέστες, στρατιωτικούς, κ.α.), αφετέρου δε και σε όσους για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δεν έχουν την δυνατότητα να εκκλησιαστούν το πρωί της Κυριακής. Η τοπική Εκκλησία ως φιλόστοργος μητέρα , γνωρίζοντας και κατανοώντας τα διάφορα αυτά κωλύματα, με αγάπη και ενδιαφέρον τελεί αυτή την ποιμαντική διακονία, ώστε να δοθεί σε όλους η ευκαιρία του εκκλησιασμού και της μετοχής όλων στα Θεία Μυστήρια.

3. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

4. Κατά το μήνα Σεπτέμβριο ο Εσπερινός αρχίζει στις 6:00μ.μ, ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:30π.μ και τις καθημερινές 6:30-8:30π.μ.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ένα χαμόγελο


Η ζωή πολλές φορές κρύβει μικρές εκπλήξεις, μικρά πυροτεχνήματα στον ουρανό της καρδιάς, πίσω από απλές καθημερινές πράξεις. Όλα είναι δώρο της Αγάπης του Θεού για μας τους ανθρώπους!  

Ένα χαμόγελο στον τοίχο κολλημένο
θα 'θελα μέσα μου να το 'χα, να μου μοιάζει
πάνω στα χείλη μου να το 'χα φορεμένο
μέσα στα μάτια μου σαν ήλιος να χαράζει.

Ένα χαμόγελο ζωής, αγάπης, αλήθειας, συμπόνοιας. Ένα χαμόγελο από μένα για σένα, χωρίς περιτύλιγμα. Γιατί ό,τι χαρίζουμε απλόχερα με ανιδιοτέλεια μας γεμίζει χαρά κι αγάπη. Και η αγάπη δεν κοστίζει κάτι σ' αυτόν που την δίνει αλλά κοστίζει τα πάντα σ' αυτόν που την λαμβάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: