Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ομάδα Φίλων Ιεραποστολής: container με πρωτεϊνούχα μπισκότα!



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα «Πρωτεϊνούχα Μπισκότα» που ετοιμάζει η Ομάδα Φίλων Ιεραποστολής.

Μια από τις 5 μάστιγες από τις οποίες αρρωσταίνουν και δυστυχώς πεθαίνουν  τα παιδιά στην Αφρική είναι ο υποσιτισμός και ειδικότερα η υποπρωτεϊναιμία, η αναιμία και η υποβιταμίνωση. Η Ιερά Επισκοπή Μαδαγασκάρης στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δραστηριότητάς της για την ανακούφιση των Αφρικανών αδελφών μας, προσφέρει στην έδρα του Ιεραποστολικου Κλιμακίου στην Alasora  Antananarivo, πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, πρωινό συσσίτιο από 1 ποτήρι ζεστό γάλα και μπισκότα σε 900 - 1000 παιδιά καθημερινά, αδιακρίτως φυλής ή θρησκεύματος. Για μερικά από αυτά τα παιδιά τυγχάνει πολλές φορές να είναι και το μοναδικό γεύμα που παίρνουν την ημέρα.

Η Ομάδα Φίλων Ιεραποστολής, σε συνεργασία με την Αλευροβιομηχανία «Σάββας Χατζηγιώρκη & Υιοί ΛΤΔ» και με την καθοδήγηση έμπειρου και εξειδικευμένου διατροφολόγου, εξασφάλισαν την παραγωγή πρωτεϊνούχων - πολυβιταμινούχων μπισκότων υψηλής θρεπτικής αξίας. Τα μπισκότα αυτά, σε συνδυασμό με το ρόφημα από γάλα, θα εξασφαλίζουν στα παιδιά ένα κατά το δυνατόν πλήρες πρωινό και θα καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό της ημερήσιες ανάγκες τους σε απαραίτητα αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και θερμίδες. Στόχος μας είναι να παρασκευαστούν και να σταλούν με κοντέινερ στη Μαδαγασκάρη το συντομότερο δυνατόν.

 Για το σκοπό αυτό, η Ομάδα ετοιμάζει κουπόνια του ενός, των δύο και των πέντε ευρώ, τα οποία θα μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει για να ενισχύσει τόσο την προσπάθεια κατασκευής των πρωτεϊνούχων - πολυβιταμινούχων μπισκότων όσο και την αγορά φαρμάκων και άλλων ειδών που είναι απαραίτητα για την Ιεραποστολή. 

 Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Φίλων Ιεραποστολής στο medicalmissionmadagascar@gmail.com είτε για να κάνουν την εισφορά τους προσωπικά ή με έμβασμα (δίνοντας πλήρως τα στοιχεία τους) είτε ακόμα και για να αναλάβουν την πώληση μπλοκ κουπονιών.   

Όντας βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας και σε αυτήν την προσπάθειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά στη μακρινή Μαδαγασκάρη, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Μπορείτε να πατήσετε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγέθυνση.




Αναδημοσίευση από: Ιατρική Ιεραποστολή στη Μαδαγασκάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: