Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Αύγουστο

1. Δεκαπεντεύγουστος
Μέχρι και τις 15 Αυγούστου στην Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας καθημερινά θα έχουμε Θεία Λειτουργία και κάθε βράδυ ο εσπερινός και η Παράκλησις στην Παναγία 6:30 – 7:30μ.μ
8:30 – 9:30μ.μ θα ψάλλεται καθημερινά δεύτερη φορά η Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο Για να γράψετε ονόματα για Παράκληση, να αποτείνεστε στο παγκάρι.

4. Κατά το μήνα Αύγουστο ο Εσπερινός αρχίζει στις 6:30μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30π.μ.-9:45π.μ., και τις καθημερινές 6:30π.μ - 8:30π.μ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο ένας μέλος του άλλου

«Γιατί υπάρχουν ανάμεσά σας παροξυσμοί, έριδες και διχοστασίες, σχίσματα και ανταγωνισμοί; Άραγε για όλους μας δεν υπάρχει ένας Θεός και ένας Χριστός και ένα Πνεύμα της χάριτος που εκχύνεται πάνω μας; Και μία δεν είναι η κλήση μας εν Χριστώ; Γιατί λοιπόν αποχωρίζουμε και διχάζουμε τα μέλη του Χριστού και επαναστατούμε απέναντι στο ίδιο μας το σώμα, φτάνοντας σε τέτοια έλλειψη αγάπης ώστε να ξεχνούμε ότι είμαστε ο ένας μέλος του άλλου;»

Άγιος Κλήμης Ρώμης

Αναδημοσίευση από: Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: