Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Σάββατο 4 Απριλίου, 6:30 μ.μ. Εσπερινός


Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο οποίο τελούνται Μνημόσυνα με κόλλυβα και σας παρακαλούμε πολύ όπως μας αποστείλετε με γραπτό μήνυμα στο π.Λάμπρο (99744925) όλα τα ονόματα για τέλεση Μνημοσύνου, Γιορτής τα οποία θα θέλατε να διαβάσουμε στην Εκκλησία μας απόψε Σάββατο βράδυ και αύριο Κυριακή.

Η Ενορία μας θα ετοιμάσει για εσάς κόλλυβα και πρόσφορα για να μνημονεύει όλους εσάς, ζώντες και κεκοιμημένους, αυτή την δοκιμασμένη, ευλογημένη και Αγία περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Μέσα σε αυτές τις μεγάλες δοκιμασίες η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας βρίσκεται δίπλα σας. Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα για τέλεση των Ιερών Ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών, η ενορία μας θα τελεί τις διατεταγμένες Λειτουργίες μνημονεύοντας όλους εσάς.

Η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας θα μεταδίδει στον πιο κάτω σύνδεσμο ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες και Λειτουργίες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε προσευχόμενοι από το σπίτι.


Η Παναγία μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: