Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Ιούνιο

1. Κατά το μήνα Ιούνιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 7:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:00-9:30π.μ.και τις καθημερινές 6:30-8:30π.μ.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ενημέρωση Εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας

 

🔔  Η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας αυτή τη γεμάτη δοκιμασίες αλλά και ευλογίες περίοδο βρίσκεται δίπλα σας.
                                
🔔  Η Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας τηρώντας τα αυστηρά μέτρα της πολιτείας παραμένει ανοικτή για όλους τους πιστούς από τις 8.30π.μ μέχρι τις 4μ.μ.

🔔  Μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων, οι πιστοί ΔΕΝ μπορούν να προσέρχονται στις Ακολουθίες, μπορούν να μετέχουν όμως της Θείας Ευχαριστίας μετά τη Θεία Λειτουργία. Για τη Θεία Κοινωνία προς τους πιστούς θα περιμένουν οι ιερείς για μισή ώρα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.                                    

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ισχύει για τις επόμενες μέρες και για όσο ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα:

🔔  ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
                            
🔔  Καθημερινά (από Δευτέρα μέχρι Σάββατο) στην Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας θα τελείται Θεία Λειτουργία:  6:30π.μ – 8:30π.μ. και Εσπερινός η ώρα 16:30.
Όσοι επιθυμούν να κοινωνήσουν από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο μπορούν να προσέλθουν μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας, από τις 8.30 μέχρι 9:15π.μ.

🔔 Η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία θα τελείται και στις τέσσερις Εκκλησίες της ενορίας μας και οι πιστοί θα μπορούν να λαμβάνουν τη Θεία Κοινωνία στις ώρες που αναγράφονται πιο κάτω:
- Εξωκλήσι Αγίου Επιφανίου :8:00-8:30π.μ.
-Εξωκλήσι Αγίας Αννας:8:30-9:00 π.μ.
-Εξωκλήσι Αγίου Παϊσίου:9:00-9:30 π.μ.
-Ιερός Ναός Παναγίας:9:30-10:00 π.μ.    
                        
🔔  Οι άρρωστοι και οι ευπαθείς ομάδες που αδυνατούν να προσέλθουν στην Εκκλησία και επιθυμούν να μετέχουν της Θείας Κοινωνίας να επικοινωνήσουν με τους ιερείς για να τους Κοινωνήσουν.

🔔  Η EKKΛHΣIA ΘΑ METAΔIΔEI ZΩNTANA ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ιστοσελίδα: http://www.youtube.com/user/ierosnaosayiasnapas (για δική σας διευκόλυνση προκειμένου να ενημερώνεστε απευθείας για τη έναρξη της ζωντανής μετάδοσης και κατόπιν για την ανάρτηση των βίντεο μπορείτε να πατήσετε στην επιλογή SUBSCRIBE (ΕΓΓΡΑΦΗ) στην ιστοσελίδα αυτή).    
                    
🔔 ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΙΩΝ                                
Οι γιορτές θα τελούνται καθημερνά σύμφωνα με το πρόγραμμα του μηνός Δεκεμβρίου. Οι πιστοί θα μπορούν να δίδουν τα ονόματά για τις γιορτές είτε με τη φυσική παρουσία τους στο Ναό της Παναγίας κατά τις ώρες που θα είναι ανοικτός (8:30-16:00) είτε δια τηλεφώνου (23721795) είτε αποστέλλοντας μήνυμα στο τηλέφωνο του π. Λάμπρου (99744925). Μπορούν επίσης να φέρνουν τις ώρες που θα είναι ανοικτός ο Ναός της Παναγίας τα πρόσφορα, την αρτοκλασία και τα κόλλυβά τους.                                                                   

🔔🔔ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ                                
Τα μνημόσυνα θα τελούνται καθημερινά. Οι πιστοί θα μπορούν να δίδουν τα ονόματα των κεκοιμημένων τους είτε με τη φυσική παρουσία τους στο Ναό της Παναγίας κατά τις ώρες που θα είναι ανοικτός (8:30-16:00) είτε δια τηλεφώνου (23721795) είτε αποστέλλοντας μήνυμα στο τηλέφωνο του π. Λάμπρου (99744925). Μπορούν επίσης να φέρνουν τις ώρες αυτές που θα είναι ανοικτός ο Ναός τα πρόσφορα και τα κόλλυβά τους.
                            
🔔🔔🔔ΤΡΙΣΑΓΙΑ
Τα τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων θα τελούνται κανονικά κατόπιν συνεννόησης με τους ιερείς.
                                
🔔 Απομένουν λίγες μόνο μέρες πριν τα Άγια Χριστούγεννα. Ευχόμαστε σε όσους ήδη αγωνίζονται στον δρόμο της νηστείας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο εντείνοντας ακόμα περισσότερο τον αγώνα τους και προτρέπουμε όσους δεν άρχισαν ακόμα τη νηστεία και δεν έχουν προβλήματα υγείας να βάλουν αρχή, να προσπαθήσουν να νηστέψουν και να αγωνιστούν φιλότιμα.
                                
🔔 Ευχή και προσευχή μας είναι να ευλογήσει ο Πανάγαθος Θεός δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου να φθάσουμε με υγεία, μετάνοια και φωτισμό τα Άγια και Λυτρωτικά Χριστούγεννα.

🔔Η Παναγία μαζί σας.🔔

Δεν υπάρχουν σχόλια: