Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάρτιο

1. Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας
Ευχαριστούμε όλους όσοι καθημερινά συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας ότι εισφορές μπορούν να γίνονταικαι στον πιο κάτω λογαριασμό:
Αρ. Λογαριασμού: 357034157613, ΙΒΑΝ: CY38 0020 0195 0000 3570 3415 7613 SWIFT/BIC: BCYPCY2N - ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσία QuickPay: 99999122
Όλες οι εισφορές διατίθενται για την αγορά και διάθεση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών καθαριότητας για άπορες οικογένειες καθώς και για την στήριξη αρρώστων αδελφών μας.

2. Θεμέλιος λίθος στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας
Όσοι επιθυμούν να γίνουν κτήτορες της εκκλησίας και να γραφτούν τα ονόματα τους και των δικών τους για την ακολουθία της κτητορικής πράξης μπορούν να αποταθούν στον κ.Μάριο Πέροικο (τηλ. 23721465, 99637877).

3. Κατά το μήνα Μάρτιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 5:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45π.μ.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ας είμαστε είμαστε ευγνώμονες για μια ζωή... (Διδαδικτκή ιστορία)

 Ένα πρωί ξύπνησε η Έλενα και άκούσε έναν ήχο από το σαλόνι. Προς έκπληξη της, είδε τον άντρα της. Δεν περίμενε να τον δει σήμερα γιατί ήξερε ότι ήταν σε περιοδεία με το φορτηγό.
- '' Πού είναι τα πράγματά σου?", ρώτησε η Έλενα.
- '' Δεν τα έφερα τώρα, ήρθα μόνο για να μιλήσουμε."

Σοκαρίστηκε η Έλενα γιατί την τελευταία φορά που είδαν ο ένας τον άλλον ξέσπασε ένας καυγάς και μετά δεν μιλούσαν για μέρες.
- '' Για τι θέλει να μου μιλήσει; - σκέφτηκα Έλενα.
- '' Ήρθα να σου πω ότι κάναμε πολλές τρελές και χαζές συζητήσεις μεταξύ μας πριν φύγω, αλλά θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ."
- '' Ήθελα να σε παίρνω συχνά τις τελευταίες μέρες, αλλά η περηφάνια μου, η επιμονή μου ήταν πιο δυνατή και δεν με άφησε! Θέλω να με συγχωρέσεις! Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ τόσο πολύ και ότι είμαι περήφανη για σένα, για όλα όσα κάνεις για την οικογένειά μας σε καθημερινή βάση.
Απάντησε:
- '' Εσύ και τα παιδιά μας είστε το πιο σημαντικό, το πιο πολύτιμο στη ζωή μου." Και μετά φίλησε την Έλενα σιωπηλά στο μέτωπο. '' Σε παρακαλώ μην ξεχνάς, ότι και να γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα σου, μαζί σου. Πρέπει να πάω πίσω αλλά αυτός ο δρόμος θα είναι πολύ μακρύς. Δείτε επίσης
Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο.
- '' Γεια σας, κυρία. Έλενα?"
- '' Ναι, εγώ είμαι, πώς μπορώ να σας βοηθήσω?"
- '' Κυρία. Έλενα, πρέπει να σου πω... Ο σύζυγός σου είχε σοβαρό ατύχημα, πέθανε. Λυπάμαι πραγματικά! '''''
- '' Είναι απλά μια παρεξήγηση επειδή ο άντρας μου είναι σπίτι, μόλις του μιλούσα. Πρέπει να τηλεφώνησαν σε λάθος αριθμό, παρακαλώ αφήστε το κάτω και σταματήστε να με καλείτε!
Η Έλενα έψαξε όλο το σπίτι και έψαξε τον άντρα της σε κάθε δωμάτιο, αλλά αυτός δεν ήταν πουθενά. Ένιωσε την ψυχή της γεμάτη πόνο και το κρύο να κυριεύει όλο της το σώμα. Η καρδιά της βυθίστηκε και έπεσε στα γόνατα. Κατέρρευσε στη μέση του σαλονιού και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν είχε έρθει σπίτι! Αυτό που φαινόταν τόσο αληθινό ήταν απλά ένα όραμα και το τηλεφώνημα δεν ήταν λάθος και μόνο η ψυχή του συζύγου της ήρθε να πει αντίο...
Ποτέ μην αφήνεις ένα σπίτι θυμωμένο! Γιατί ίσως είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους αγαπημένους σου και τους φιλάς για μια τελευταία φορά! Πες αντίο στην αγάπη σαν να είναι η τελευταία φορά! ""

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα μοιραστούν αυτή την ιστορία! Αν όμως είσαι ένας από τους ανθρώπους που αφιέρωσαν χρόνο να το διαβάσουν, παρακαλώ κοινοποιήστε και θα μπορούσαμε να δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή ο ένας στον άλλο. Ίσως αυτό το μικρό μήνυμα να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ευγνώμονες για μια ζωή γιατί είναι τόσο εύθραυστη και αναντικατάστατη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: