Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάιο

1. Πασχαλινό Σαρανταλείτουργο 6 Μαϊου –12 Ιουνίου στην Εκκλησία της Παναγίας
Καθημερινά Εσπερινός 6:30μ.μ.- Θ. Λειτουργία 6:30π.μ.- 8:30π.μ., όταν δεν υπάρχουν εορτάζοντες η Θ. Λειτουργία θα τελείται 5:45π.μ.- 7:15π.μ. – Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο παγκάρι για να σημειώσουν τα ονόματα των δικών τους υπερ υγείας και υπέρ αναπαύσεως τα οποία θα μνημονεύουντε καθημερινά.

2. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:30μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:30π.μ.και τις καθημερινές 6:30-8:30π.μ.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ανέγερση Μετοχίου Αγίου Εφραίμ και Αγίας Αικατερίνης

Ανέγερση Μετοχιού της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου  Αγίου Εφραίμ και Αγίας Αικατερίνης  με προγράμματα κοινωφελούς σκοπού.Υποστηρίζουμε ότι με τις κατάλληλες υποδείξεις και άδειες των αρμοδίων αρχών, το συγκεκριμένο έργο μπορεί να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο και θα συνδυάσει απόλυτα την προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία των ανθρώπων, αποτελώντας μια σπουδαία παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον.

Ζητάμε ταπεινά την στήριξη όλων σας!

Για να είναι ΈΓΚΥΡΗ η ηλεκτρονική  υπογραφή σας θα πρέπει να καταχωρίσετε (εκτός από το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας), ΚΑΙ τον 6-ψήφιο αριθμό (OTP) που θα σας αποσταλεί με μήνυμα.

https://im-ag-efraim-k-ag-aikaterinis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: