Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Ιούνιο

1. Η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία θα τελείται σε τρεις Εκκλησίες της ενορίας μας
(α) Σάββατο βράδυ, Αγρυπνία στο Ξωκλήσι της Αγία Άννα, 9:00μ.μ. - 12:30π.μ.
(β) Κυριακή πρωί στο Ξωκλήσι της Αγίας Άννας 6:00π.μ. - 9:00π.μ.
(γ) Κυριακή πρωί, Ιερός Ναός Παναγίας, 6:30π.μ. - 9:30π.μ.

2. Εξωκλήσι Μεγάλου Βασιλείου και Αγίας Αγάπης
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στην φάση εικονογράφησης του τέμπλου στο εξωκλήσι των Αγίων Βασιλείου και Αγάπης Αγίας Νάπας. Όσοι επιθυμούν να γίνουν δωρητές για τις εικόνες του τέμπλου μπορούν να αποταθούν στον κ. Μάριο Πέροικο 99637877.

3. Κατά το μήνα Ιούνιο ο Εσπερινός αρχίζει στις 7:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30π.μ.-9:30π.μ. και τις καθημερινές 6:30π.μ.-8:30π.μ.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Λόγοι σοφίας και χάριτος Γέροντος Παϊσίου

 Ο Θεός σε μια στιγμή μπορεί να τα διορθώσει όλα. Κάνουν οι άνθρωποι σχέδια, έχει και ο Θεός τα δικά Του και το κακό που πάει να κάνει ο διάβολος, ο Θεός το αξιοποιεί και το βγάζει σε μεγάλο καλό.

Όταν αρχίζει κανείς από μικρός την πνευματική ζωή, αυτός κάνει την πιο χαρούμενη ζωή. Αποκτάει καλές συνήθειες και συνεχίζει έτσι μαζί με το Χριστό. Από αυτή τη ζωή κανείς γεύεται σε κάποιο βαθμό την κόλαση ή τον Παράδεισο, αν ζει σύμφωνα με τις εντολές και το θέλημα του Θεού.

Σήμερα οι μεγάλοι θέλουν να παίρνουν πολλά λεφτά με λίγη δουλειά και οι μικροί να παίρνουν μεγάλους βαθμούς χωρίς διάβασμα. Και αν είναι δυνατόν χωρίς να φεύγουν από την καφετέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: