Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Αύγουστο

1. Δεκαπεντεύγουστος
Μέχρι και τις 15 Αυγούστου στην Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας καθημερινά θα έχουμε Θεία Λειτουργία και κάθε βράδυ ο εσπερινός και η Παράκλησις στην Παναγία 6:30 – 7:30μ.μ
8:30 – 9:30μ.μ θα ψάλλεται καθημερινά δεύτερη φορά η Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο Για να γράψετε ονόματα για Παράκληση, να αποτείνεστε στο παγκάρι.

4. Κατά το μήνα Αύγουστο ο Εσπερινός αρχίζει στις 6:30μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30π.μ.-9:45π.μ., και τις καθημερινές 6:30π.μ - 8:30π.μ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Καλό και ωφέλιμο είναι να κοινωνείς κάθε ημέρα

«Καλό και ωφέλιμο είναι να κοινωνείς κάθε ημέρα και να μεταλαμβάνεις το Άγιο Σώμα και Αίμα του Χριστού, διότι αυτός ο ίδιος μάς λέει, «ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ζωήν αιώνιον». Ποιος λοιπόν αμφιβάλλει, ότι συμμετέχων διαρκώς της ζωής, δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά το ότι ζει πολυμερώς; Εμείς εδώ συνηθίζουμε να κοινωνούμε τέσσερις φορές την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Κυριακή, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και όποια άλλη ημέρα τύχει μνήμη Αγίου». 

Μέγας Βασίλειος

Αναδημοσίευση από: Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: