Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Μάιο

1. Πασχαλινό Σαρανταλείτουργο 6 Μαϊου –12 Ιουνίου στην Εκκλησία της Παναγίας
Καθημερινά Εσπερινός 6:30μ.μ.- Θ. Λειτουργία 6:30π.μ.- 8:30π.μ., όταν δεν υπάρχουν εορτάζοντες η Θ. Λειτουργία θα τελείται 5:45π.μ.- 7:15π.μ. – Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο παγκάρι για να σημειώσουν τα ονόματα των δικών τους υπερ υγείας και υπέρ αναπαύσεως τα οποία θα μνημονεύουντε καθημερινά.

2. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:30μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:30π.μ.και τις καθημερινές 6:30-8:30π.μ.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Καλάθι Αγάπης


Μέσα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου και εν όψει των εορτών, η Εκκλησία μας αποφάσισε να δημιουργήσει το "Καλάθι Αγάπης" για τη ενίσχυση απόρων οικογενείων εντός και εκτός του δήμου μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Όσοι επιθυμείτε να συνεισφέρετε σ' αυτή τη νέα μας προσπάθεια, μπορείτε να  φέρνετε στη Εκκλησία διάφορα είδη (ζυμαρικά,ρύζι,τόνους, χυμούς,δημητριακά κ.α) τα οποία είναι απαραίτητα για τη καθημερινή διαβίωση μιας οικογένειας

Φέτος τα Χριστούγεννα, πραγματοποιήστε την ευχή μιας οικογένειας που έχει πραγματική ανάγκη! Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας γεμίζοντας το "Καλάθι Αγάπης"!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: