Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Οκτώβριο

1. Θέματα Νηστείας
Στις 6 Οκτωβρίου έχουμε κατάλυση οίνου και ελαίου

2. Συνάξεις
Κάθε Τετάρτη, η ώρα 5:30μ.μ. Παράκληση και στις 6:00μ.μ. Κύκλος γραφής - Ομιλία για άντρες, γυναίκες, νέους & νέες

3. Δωρεάν παιδιατρική εξέταση
Kάθε Κυριακή 10 - 11 το πρωί στην αίθουσα της Εκκλησίας μας.

4.Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία (Σάββατο βράδυ προς Κυριακή)
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 2, 9, 16 , 23 ΚΑΙ 30 Οκτωβρίου 2021 - Σάββατο βράδυ προς Κυριακή - θα τελεστεί νυχτερινή Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία 9:00μ.μ - 00:30π.μ. στο ξωκλήσι του Αγίου Αρσενίου και Παϊσίου του αγιορείτου. Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται αφενός σε όλους τους ευλαβείς πιστούς που λόγω της εργασίας τους (π.χ. αστυνομικούς, ιατρούς, νοσηλευτές, πυροσβέστες, στρατιωτικούς, κ.α.), αφετέρου δε και σε όσους για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δεν έχουν την δυνατότητα να εκκλησιαστούν το πρωί της Κυριακής. Η τοπική Εκκλησία ως φιλόστοργος μητέρα, γνωρίζοντας και κατανοώντας τα διάφορα αυτά κωλύματα, με αγάπη και ενδιαφέρον τελεί αυτή την ποιμαντική διακονία, ώστε να δοθεί σε όλους η ευκαιρία του εκκλησιασμού και της μετοχής όλων στα Θεία Μυστήρια.

5. Κατά το μήνα Οκτώβριο ο Εσπερινός αρχίζει στις 5:30 μ.μ., ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:45 π.μ. και τις καθημερινές 6:30-8:15 π.μ.

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Κατηχητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Πρωταθλητές Αμμοχώστου!

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας πήραμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ των κατηχητικών. Νικήσαμε τις Βρυσούλες που βγήκαν πρώτες στον 1ο όμιλο. Νικήσαμε με σκορ 6 - 1. Συγχαρητήρια παιδιά!

Συγχαρητήρια και στην Αγία Βαρβάρα Παραλιμνίου που πήρε το Κύπελο!


Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας το κατηχητικό τέλειωσε και φέτος. Το σχολείο το ίδιο, όπου να 'ναι.

Έρχεται το καλοκαίρι και θα έχουμε μπόλικο χρόνο να ξεκουραστούμε. Είναι καλό όμως να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τον πνευματικό μας αγώνα!

Για περισσότερες πληροφορίες, πηγαίνετε στη σελίδα "Κατηχητικές Συνάξεις του Ιερού Ναού μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: