Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η νικήτρια του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας


Πρόσφατα η Άννα Αντωνίου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας για να γίνει η απονομή των αναμνηστικών δώρων για το 1ο βραβείο που κέρδισε στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Ιστολογίου μας, που διεξήχθηκε από τις 12 εώς και τις 24 Απριλίου 2011 με θέμα το Πάσχα.

Στις φωτογραφίες που φαίνονται, η Άννα παραλαμβάνει τις ευλογίες-ενθύμια από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Νικολάου. Μπορείτε να πατήσετε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση.

Οι ευλογίες-ενθύμια που παρέλαβε η Άννα για τη νίκη της στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, είναι μια μεγάλη εικόνα του Γέροντος Παϊσίου και το βιβλίο "Το καράβι της ελπίδας" της Μυρσίνης Βιγγοπούλου.


Η φωτογραφία με την οποία η Άννα κέρδισε το 1ο βραβείο στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του Ιστολογίου μας, φαίνεται πιο κάτω. Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές στον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, πατώντας εδώ.