Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ανακοινώσεις


Την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου ημέρα μνήμης του ενδόξου προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, πανηγυρίζει το ομόνυμο ξωκκλήσι που βρίσκεται στον Πρωταρά. Στον Εσπερινό της εορτής θα χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαϊας, και το πρωϊ θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το ερχόμενο Σαββάτο 23 Ιουλίου και ώρα 11π.μ θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του ήρωος του δήμου μας ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΠΙΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ που έπεσε μαχόμενος κατά τη Τουρκική εισβολή. Της Κηδείας θα προστεί ο Πανιερώτατος κ. Βασίλειος. Την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Πανιερώτατο και περί το τέλος αυτής θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο του Ήρωος.

Την μεθεπόμενη Τρίτη 26 Ιουλίου στις 7:00μ.μ αιμοδοσία στο περίβολο της Εκκλησίας. Όσοι είναι σε θέση και επιθυμούν να δώσουν αίμα, να επικοινωνήσουν αυτή τη βδομάδα με τον Ιερό Ναό τηλ. 23721795 μεταξύ 9:00π.μ-12π.μ για ν' αφήσουν τα στοιχεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: